Chemische peelingen

Door middel van peeling (peeling is Engels voor afpellen/vervellen) worden de oppervlakkige huidlagen verwijderd. Chemische peeling is een techniek om rimpels en onregelmatigheden van de huid minder zichtbaar te maken.

Na genezing krijgt de huid een ander structuur dan daarvoor. De huid wordt egaler en gladder. Ook zonbeschadiging en hyperpigmentatie kunnen ermee worden behandeld.

Wij werken met de peelingen van K-Surgery uit Italië. Dit zijn peelingen van diverse soorten zuur, onder andere;

  • Glycolzuur
  • Pyrodruivenzuur
  • Amandelzuur
  • Melkzuur
  • Salicylzuur

In diverse concentraties. Voor elke huid de optimale peeling!

De peelingen worden gebruikt om de huid opnieuw glad te maken, wat leidt tot een meer jeugdige en stralende teint. Ze kunnen worden gebruikt voor de behandeling van fijne lijntjes, rimpels, verbetering van het huidweefsel en teint. Ook worden ze gebruikt om de poriën te deblokkeren en te zuiveren, waardoor ze nuttig zijn in de acne behandelingen. De huid die op een veilige en zachte manier tot in de diepte een peeling krijgt is vele malen beter in staat om zichzelf te herstellen en om de huidverbeterende producten optimaal te nemen.

De behandeling geeft mooie resultaten, in het bijzonder bij; een vochtarme huid, acne (acne littekens), fijne lijntjes, verdikte hoornlaag, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken, rokershuid.

Peeling Nijkerk senseforbeautyandfeet