Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen van Sense for Beauty and Feet in Nijkerk

 

Huidverzorging – Huidverbetering – Huidverjonging

schoonheidsbehandelingen 1Wanneer u bij ons binnenkomt, ervaart u vrijwel direct een bijzonder gevoel van rust en ontspanning. En dat is precies de bedoeling. Bij Sense for Beauty and Feet kunt u onthaasten, uitrusten, bijtanken. En bovenal: hemels genieten van dat weldadige gevoel van luxe. Ervaar het zelf. Welkom bij Sense for Beauty and Feet.

Bij Sense for Beauty and Feet kunt u genieten van diverse heerlijke behandelingen. Met passie en zorg samengesteld, zodat wij u een ultieme ervaring kunnen garanderen. Ontspanning, rust, verzorging, aandacht, professionaliteit, kwaliteit, advies en persoonlijke sfeer staan voorop. Verwen uzelf bijvoorbeeld met een weldadige massage of geef uw lichaam de nodige verzorging met een intensieve pakking. Met een gezichtsbehandeling gunt u uw huid die welverdiende oppepper. Straal, lach en ervaar. U zult er geen spijt van krijgen. Al onze behandelingen zijn resultaat gericht.

Er wordt gebruikt gemaakt van professionele merken: Dr Grandel, Arabesque make-up, Prontoman, Magnetic. De producten die worden aangeboden zijn op basis van natuurlijke werkstoffen.

Schoonheidssalon Sense for Beauty and Feet is in de loop der jaren uitgegroeid tot een sfeervolle schoonheidsbehandelingenschoonheidssalon in Nijkerk met vele behandelingsmogelijkheden voor dames, heren en de “puber”. Met als specialiteiten huidverbetering, bindweefselmassage, hotstone massage, tijdelijk ontharen d.m.v. hars, make-up, acne, diabetische voet en reumatische voet, het verven van wimpers of van wenkbrauwen.

Verder kunt u terecht voor complete behandelingen van gezicht en lichaam. Maar ook voor onze pedicure behandelingen bent u bij het juiste adres.

Door het regelmatig volgen van producttrainingen en opleidingen bent u bij ons als Schoonheidsspecialiste en Medisch pedicure in goede handen.

Even écht weg. Een time-out van alles en iedereen. En alleen maar aandacht voor uzelf. Gewoon doen. U komt als herboren thuis!

Indien u na het lezen van alle informatie nog vragen heeft of u wilt een afspraak maken dan kunt u telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.

 

Sense for Beauty and Feet kunt u ook volgen op Facebook

 

Schoonheidsbehandelingen bij Sense for Beauty and Feet