Huidoneffenheden verwijderen

Huidoneffenheden verwijderen door middel van elektro coagulatie!

Een mooie huid is glad en gezond, maar soms kunt u zich ergeren aan die rode adertjes op uw wangen of kin. Of aan die kleine fibromen, de zogenaamde steelwratjes in uw hals of onder oksels.
Al die onaangename oneffenheden kan ik moeiteloos voor u verwijderen.

Binnen enkele minuten kunt u afscheid nemen van pigment- en ouderdomsvlekken. We kunnen indien nodig een foto maken van de pigmentatie om duidelijk te zien om welke oneffenheid het gaat. De behandelingen zijn weefselvriendelijk.

Voorafgaand aan een behandeling neemt de specialiste een korte intake met u door waarin we uw huid analyseren. De specialiste geeft u voorafgaand  aan uw behandeling een goede indicatie van het aantal behandelingen dat nodig is om uw huidproblemen te verwijderen.
Na afloop van de behandeling plannen we een gratis nabehandeling die 6 weken later plaatsvindt. We kijken dan of de huid goed is geheeld.

Prijs losse behandeling:
€ 25,- per 5 min. / max. € 75,- per keer.
Inclusief nabehandeling na 6 weken.

BELANGRIJKE INFORMATIE
Hieronder vindt u nog een aantal zaken die belangrijk zijn om te weten voordat u met de coagulatie behandeling begint.

  • U dient na een behandeling hete en natte plaatsen (zoals sauna’s en zwembaden) te vermijden gedurende 72 uur na de behandeling.
  • U dient na een behandeling zonlicht zoveel mogelijk te mijden gedurende 6 weken. Omdat u niet 6 weken binnen kunt blijven, adviseer ik Protection UV.
  • U dient het gebruik van elk type cosmetische producten die parfum of andere irriterende ingrediënten bevat te mijden, gedurende een periode van minimaal 72 uur na de behandeling.

Bescherm uw huid goed!
Na de coagulatie behandeling raad ik u aan om Protection UV te gebruiken. Uw huid is na de behandeling extreem gevoelig voor schadelijk UV licht. De Protecion UV beschermt uw huid hiertegen. De Protection UV kost € 30,00.

Gratis nabehandeling na 6 weken
Onderdeel van uw coagulatie behandeling is de gratis nabehandeling na 6 weken. Dit doen we om er zeker van te zijn dat uw huid goed en gezond is geheeld.

huidoneffenheden nijkerk