Arabesque bij Sense for Beauty and Feet

ARABESQUE_Logo+Claim RZ.inddArabesque make-up verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Sense for Beauty and Feet

 

Make-up collectie van Arabesque

 

Het make-up merk waarmee gewerkt word bij Sense for Beauty and Feet is Arabesque, onderdeel van Dr. Grandel. Arabesque is door de vakpers onderscheiden met de ‘’Beauty Award’’, en door make-up professionals al meerdere malen tot het meest geliefde merk gekozen!

Arabesque biedt een zeer actueel make-up assortiment met vier harmonieus op elkaar afgestemde kleurprogamma’s, die zijn ingedeeld volgens het kleur- en stijladvies. U kiest dus altijd de juist kleur!

 

De seizoenen; een harmonie van kleuren
Arabesque make-upAls zustermerk van Dr. Grandel haalt Arabesque make-up voor haar producten telkens inspiratie uit de seizoenen lente, zomer, herfst en winter. Deze benadering vertaalt zich naar een compleet en modieus assortiment, bestaande uit vier harmonieuze kleurprogramma’s. Alle kleuren binnen een programma kunnen gemengd worden tot aantrekkelijke en stijlvolle combinaties. Dit geeft de vrijheid om met verschillende tinten de perfecte individuele look te creëren.

 

Lente en herfst
De lente- en herfstkleuren berusten op een warme basis. In de lente ligt het accent daarbij op stralend en verfrissend. Het typische karakter van de herfst wordt met aardetinten en duidelijke accenten vastgelegd.

 

Zomer en winter
De zomer- en winterkleuren gaan uit van een koele basis, waarbij de zomer wordt weerspiegeld door verstrooide kleuren. Heldere, intensieve kleuren en ijzige pasteltinten creëren een winterse schoonheid.

 

De belangrijkste kenmerken van Arabesque:

  • het make-up zustermerk van Dr. Grandel
  • compleet en modieus assortiment gebaseerd op de vier seizoenen
  • eindeloos combineren dankzij de uitgebreide kleurprogamma’s

 

De make-up die we gebruiken in Schoonheidssalon Sense for Beauty and Feet van Arabesque is dierproevrij en getest op vrijwillige proefpersonen. De verpakkingen bestaan uit gebruiks- en milieuvriendelijke magneet- en navulsystemen.

 

Voor speciale gelegenheden bieden wij deze make-up van Arabesque. U krijgt een professionele make-up aangebracht die u doet schitteren en stralen! Of dit nou voor een dag make-up of avond make-up is of voor een feestje, bij Schoonheidssalon Sense for Beauty and Feet is alles mogelijk!

Sense for Beauty and Feet kunt u ook volgen op Facebook

 

 

Arabesque bij de schoonheidsspecialist in Nijkerk