Magnetic Gelpolish bij de schoonheidsspecialist in Nijkerk

Magnetic Gelpolish bij Sense for Beauty and Feet

 

Magnetic brengt de volgende revolutie in professionele nagelproducten: Gelpolish.
Het gemak van de toepassing en een langdurig eindresultaat zorgen voor een revolutionaire service. De hoogwaardige hechting voorkomt loslating en garandeert wekenlang draagplezier. De dunne Gelpolish kan worden aangebracht in twee lagen voor volledige dekking en kan aangebracht worden op natuurlijke nagels, acrylnagels en gelnagels. Deze veelzijdigheid maakt het product multifunctioneel.

 

Wat is Magnetic gelpolish?
magnetic gelpolishGelpolish is een dunne gellak die in kleur of transparant kan worden aangebracht. De gellak word laagje voor laagje aangebracht en blijft wekenlang zitten.

Het word bijna hetzelfde aangebracht als gewone nagellak. Bij de gellak hoeft u alleen niet te wachten tot het droogt, deze droogt namelijk binnen 120 seconden onder de UV-lamp.

Gellak is niet te vergelijken met kunstnagels zoals acrylnagels en/of gelnagels. Het is namelijk een stuk dunner, flexibeler en makkelijker te verwijderen.

Hoe wordt Magnetic Gelpolish precies aangebracht? 
Tijdens de gellak behandeling worden eerst de nagels in model gevijld en de nagelriemen zachtjes terug geduwd. Dit word gedaan zodat er geen lucht stukjes onder de lak komen.

Daarna word het bovenste vetlaagje van de nagels opgeruwd. Er wordt een bonder aangebracht, waardoor de gellak extra goed hecht en vervolgens wordt de base lak aangebracht. Deze droogt onder de UV-lamp in 120 seconden.

Vervolgens wordt er één laagje kleur gellak naar keuze aangebracht. Mocht dit na één keer nog niet goed dekken dan word er een tweede kleurlaag aangebracht. De kleur gellak droogt net als de base gellak 120 seconden onder de UV-lamp.

Daarna wordt er nog een top gel aangebracht. Dit zorgt voor een prachtige glans op de nagels en blijven de nagels zo krasvrij.

Tot slot worden de nagels afgenomen met een vloeistof (finishing wipe) dit zorgt ervoor dat er geen plaklaagje op de nagels achterblijft.

Hoelang blijft de Magnetic Gelpolish zitten?
Magnetic gelpolish blijft minimaal 2 weken zitten. De lak groeit mee met de natuurlijke nagelgroei en word daardoor meestal na 2 à 3 weken opnieuw gezet vanwege de zichtbare uitgroei.

 

De voordelen van Magnetic Gelpolish 

  1. Het is goedkoper dan kunstnagels.
  2. Het is niet schadelijk voor de natuurlijke nagels.
  3. De behandeling duurt niet zo lang als bij het zetten van acryl en/of gelnagels.
  4. Het is een goede bescherming en versteviging van de eigen nagels.
  5. De gellakken zijn beschikbaar in verschillende kleuren.
  6. Blijft minimaal 2 weken zitten zonder afbladderen.
  7. Kan zowel op de handen als voeten worden aangebracht.

 

Sense for Beauty and Feet kunt u ook volgen op Facebook

 

Magnetic Gelpolish bij de schoonheidsspecialist in Nijkerk