Skin Needling

Huidverbetering met de dermaroller

Deze behandeling wordt ook wel de Collageen Inductie Therapie genoemd. De dermaroller maakt duizenden microscopisch kleine kanaaltjes in de huid waardoor de huid gestimuleerd wordt om nieuw collageen en elastine aan te maken.

De kanaaltjes zorgen er tevens voor dat de actieve ingrediënten van BCN die op de huid worden aangebracht tot 200 keer in de huid doordringen en dus beter worden opgenomen.

De huid word steviger, gladder en gezonder. Hierdoor verminderen rimpels en verdwijnen fijne lijntjes. Door de speciale BCN cocktails te gebruiken kan de dermaroller heel goed gebruikt worden om verschillende huidproblemen te behandelen. BCN Cocktails hebben een uitgebreid assortiment van pure actieve ingrediënten, zodat wij de juiste combinatie kunnen maken naar behoefte van de klant voor het gewenste resultaat.

Het is een veilig, simpel en vrijwel pijn vrije behandeling voor o.a kraaienpootjes en fijne lijntjes, acne littekens, vergrote poriën, hyperpigmentatie, wallen en er treed daadwerkelijk een versteviging van de huid op.

Boek nu 6 behandelingen voor slechts € 450,00 en ontvang de MesoAge gratis!*
*Normale prijs: € 100,00 per behandeling.